TFCD-kesäfoto kuvaukset Mukkulan kartanolla 21.7.2017 -postaus 1


Kuvan mallit: Päivi ja Stina
Auto: Plymount Fury 1960

Kuten tuolla aiemmin eräänä päivänä ehdin jo mainitakin, niin osallistuin reilu viikko sitten perjantai-iltana Mukkulan kartanolla pidettyyn TFCD-kesäfoto tapahtumaan. Siellä oli noin 30 valokuvaajaa ja saman verran malleja. Lisäksi siellä oli 5 upeaa autoa ja kuvauspaikkanahan Mukkulan kartano puistoineen on, mitä parhain paikka kesäiltana. Sääkin suosi meitä, vaikkakin alkuillasta hetken aikaa "aurinko paistoi ja vettä satoi" ... -Viisi tuntia mennä hurahti hetkessä!

Kyllähän se vähän alkuun jänskätti, koska minullehan tämä oli ensimmäinen kerta tällaisessa tapahtumassa. Lisäksi päiväinen Historic Rally 2017-tapahtuman jälkeen iskenyt pää/niskasärky toi omaa jännitystä siihen touhuun, mutta hyvin siitä lopulta selvittiin, kun jysäri hellitti ja pystyin lopulta kävelemään, kuvaamaan ja olemaan ihan normaalisti (se nyt olisi puuttunut, että olisin joutunut lähtemään kesken iltaa pois). Meitä ensikertalaisia oli siellä lopulta aika paljon -niin valokuvaajissa kuin malleissakin. 

Kiitos järjestäjät, Mukkulan kartano, mallit, valokuvaajat ...  - kaikki mukana olleet! 
Kiva oli ilta! 

Cadillac Eldorado 1971

Malli: Heli

Malli: Hanna


Malli: Emma


Malli: Stella Inka-Mari


Mallina ihana Kianna

Malli: Lucil de Pearl


Malli: Lucil de Pearl


Malli: Hanna


Mallit: Hanna ja Teemu
Malli: Heli


Mallit: Teemu ja Stina
Lisää tämän TFCD-tapahtuman kuvia ja tarkemmat tiedot esim. mallien meikeistä/kampauksista löydät Facebook-sivulta #kesäfoto #mukkulankartano -myös Instagramissa!
Käy kurkkaamassa, miten ihania kuvia näistä upeista malleista on otettu 💖


Toinen postaus tapahtumasta julkaistaan huomenna. 

Kommentit

Ilona sanoi…
Hei,

Toivon, että poistatte nimeni pois noista vaaleanpunaisista mekkokuvista, kiitos! Yt. Ilona

Suositut tekstit