LAHTI HISTORIC RALLY 2017Sorry, nyt on ollut pieni katkos blogipostauksissa. Kuvia on kyllä räpsitty ja paljon, mutta kaikki ei ole blogipostauksiin. Jos blogipostaukset olisivat niin helppoja, että kuvat voisi jakaa suoraan kamerasta tänne, niin ihan liian helppoahan se olisikin -kuvien käsittelyssä menee uskomattoman paljon aikaa! Viikonlopun aikana tuntui, ettei tunnit tunnu riittävän -välillä parantelin päänsärkyä ja kun helpotti, niin taas jatkettiin valokuvilla.

Perjantaina oli aamupäivällä satamassa Lahti Historic Rally 2017 lähtö ja sehän minun oli PAKKO nähdä. Autokuville ei onneksi tarvinut tehdä juurikaan mitään -suoristusta, rajausta ja pienempään kokoon vain! Mutta mitä minä unohdin ... -No, tämän postauksen! Sellainen päänsärky mulla tuolloin oli, että pelkäsin jo, etten pääse illalla elämäni ensimmäiseen TFCD-kesäfoto tapahtumaan Mukkulan kartanolle. Onneksi särky hellitti ja ilta oli aivan ihana ... -siitä tulee oma/omia postauksia. 

Viikonloppuna oli myös ystiksen viiskymppiset, joissa piti kuvata vain muutamia kuvia, mutta ... toistasataa kuvaa tuli sielläkin räpsittyä. Eli jokunen valokuva tuli kolmen päivän aikana otettua -sitä se on kesällä: juhlia ja tapahtumia!Kommentit

Suositut tekstit