Avoimet puutarhat 2017, Päijät-Häme - Koiskalan kartano


Avoimet puutarhat 2017 oli muuten jo viime sunnuntaina eli siitä on aikaa jo viikko. En vaan ole ehtinyt / jaksanut tehdä aiemmin näitä postauksia ... Jälleen siis todettakoon "parempi myöhään kuin ei milloinkaan". 

Kolmas kohteemme oli Koiskalan kartano. Tuon kartanon ohitse olen kulkenut lukemattomia kertoja, mutta koskaan aiemmin en ollut siellä poikennut. Nyt meitä houkutteli mainoksen teksti "200 lammasta laitumella". -Vaan ... mepä jouduimme pettymään, sillä ainuttakaan lammasta ei näkynyt, vaikka sitä laidunpeltoa siellä riitti! 
Oli siellä onneksi kaksi hevosta!


Nurmikko oli leikattu ... -osittain. Mutta ... missäpä olivat vanhojen kartanoiden pihoilta tutut ruusu- ja muut kukkaistutukset?Kartanossa oli jonkinlainen peruskorjaus meneillään.

Kolme kanaakin nähtiin juoksemassa pitkin pihamaata.
Kovin paljon ei kukkia löytynyt ja nekin vähät tuntuivat olevan luonnonkukkia. 

Seuraava ja viimeinen Avoimet puutarhat postaus onkin sitten kohteesta ARVILA. 


Kommentit

Tillariina sanoi…
No, oli sitten avoin kartano ilman puutarhaa. Mulla on jokin esto mennä toisen pihaa/puutarhaa katsomaan, vaikkapa kutsusta...se on jotenkin vaan niin yksityisalue. Olisi itsellä vaan niin vaivaantunut olo. Minä vaan oon niin outo.
M Tom sanoi…
Mulla oli samanlaiset ajatukset joitakin vuosia sitten, kun kävin ensimmäistä kertaa tämmösessä tapahtumassa. Nyt sitä ajatteli asiaa jo toisin ... "jos kerran muutkin, niin miksen minäkin ... ja jos kerran ihmiset haluavat esitellä pihojaan, niin miksei" :)

Suositut tekstit