Söpöysvaroitus ...


Prinsessa Neela on luonani 💖

Hienosti on mennyt pari päivää, vaikka sairaana olen ollutkin. Minulla on kyllä maailman paras sairaanhoitaja nyt täällä kotona.

Harmittaa aika paljon pikkuisen puolesta, etten ole tämän kanssa jaksanut leikkiä tarpeeksi. Eiköhän me kuitenkin ensi viikolla taas ulkoilla, leikitä ja saada leikkikavereitakin 💕 Varmasti liiaksikin asti tulee olemaan parin viikon aikana ohjelmaa tälle koiralle -ainakin näin olen suunnitellut. Toivottavasti jo huomenna päästäisiin edes Pikkuveskulle ... 

Keskiviikkona kävin AKUUTISSA lohjenneen hampaan takia.  Se oli kyllä semmonen reissu, että olisi pitänyt jättää tekemättä. Eikä muuten ollut ensimmäinen kerta, kun kävin siinä talossa, joten terveystietoni löytyvät kyllä koneelta, mutta jotenkin tämä moka pääsi taas käymään. Nyt on sitten taas kaksi vuorokautta kärsitty järkyttävistä niskakivuista ja toispuoleisesta päänsärystä (suussa ei siis mitään kipua, vaan eipä siellä ole juuri paljon sitä väliaikaista paikkaakaan, kun sen kanssa sählättiin oikein kunnolla) ...
Oletkos koskaan sairastunut väliaikaisen paikan laittamisesta?
Näin voi käydä, jos sinulla on esim. auto-onnettomuudessa saatu whiplashvamma, kuten minulla. Jos hammaslääkäri suuta operoidessaan ei ota tuota huomioon, niin seurauksena voi olla melkoiset kivut ... Sitä ei terve ihminen ymmärrä, miten pieni väärä liike tms. voi aiheuttaa kipuja. Nyt yritettiin ruuvata sitä hirveää härveliä hampaan ympärille viisi kertaa -onnistumatta. Eipä siis ihme, että niskani on kipeä, kun leukaa paineltiin noin monta kertaa turhaan ja niska oli muutenkin jo ikävässä asennossa. 
Voin sanoa, että olen hemmetin pettynyt ... Elämä ehtikin jo hymyillä jonkin aikaa!


Onneksi tämä kaunokainen on nyt mun ilonani ... 


Neelalla on muuten ihmeellinen tapa kaivautua peiton alle ... 


Kommentit

No voi surkimus sun hammaslääkäri reissua. Ei mikään kiva juttu, kun noin epäonnistuivat. Toivottavasti kipusi hellittävät ton ihan koiran myötä. Sen silmät ovat niin suloiset.
Meilläkin oli siedätyshoitoa Rufukselle, pojan labbis koiran takia.
Postailin siitä pari päivää sitten, käyhän lukemassa.
Uuden koiran nimi on Nelma.

Suositut tekstit