Tilda Flowergarden Angel


Nyt se on valmis -viimeinkin! Tilda Flowergarden Angel.

Tämän Tilda-enkelin materiaalipaketti ehti olla kaapissa lähes vuoden verran, mutta siihen on omat syynsä, etten sitä aiemmin ole ommellut.

Olipa kiva ommella pitkästä aikaa!!!! Harmi vaan, että minulle, nykyiselle punapäälle, oli tulla melkoinen määrä harmaita hiuksia!!! Onneksi kiharat eivät suoristuneet!!! Syynä oli materiaalipaketin vaaleanvihreä kangas, josta piti tulla enkelin mekon yläosa, mutta mitä vielä
-kangashan suorastaan purkaantui käsiin ... eli oli tosi huonolaatuista!! Onneksi minulla oli kaapissa monia erilaisia, vaaleanvihreitä Tilda-kankaita ja valitsin ruutukankaan monen vaihtoehdon joukosta. Olen nyt lopputulokseen tosi tyytyväinen!!!

Alla lisää valokuvia vuoden ensimmäisestä tildailustani.

Paperikukka-koristeet tossuissa, 
hiuksissa sekä vyössä. 
Mikäpä mahtaakaan olla seuraava tildailu?
Tähän loppuun on pakko mainita, että käväisin tänään Konstan kanssa iltakahvilla erään tutun rouvan luona -ihastelemassa hänen valmistamiaan TODELLA IHANIA NALLEJA sekä Martta-nukkeja.  
Nallet olivat niin hellyttävän ihania -osaisinpa minäkin tehdä niitä! Ne oli ommeltu vanhoista, kutistetuista  villapaidoista. Olisipa ollut kamera mukana, jotta olisin voinut esitellä teillekin niitä ihanuuksia ... olivat meinaan todella kauniita. Jokaisella nallella oli hienoja yksityiskohtia, kuten esim. korvakoru tai muuta pientä kivaa!!! Niin ja mitä ihaninta, jokaisella veitikalla oli NIMI!!!  Kommentit

Intianminttu sanoi…
Olipa kiva, että löysin sinun uuden blogisi, kun vanhassasi olen useinkin vieraillut. Konstaakin tuli jo ikävä :) Kaunis ja huolellisesti tehty Tilda-enkeli!
Anonyymi sanoi…
On se ihana :)
Itsekin tein tuon nuken viime kesänä. Tosin en valmispaketista vaan Tildas sommerideer kirjan ohjeella
LENNU sanoi…
Onpa ihania Tilda-tyttösiä! Söpöt värit.
Annika sanoi…
Oi kun siitä tuli nätti !
Tellu sanoi…
Kiitos kaikille.

Konsta lähettää terveisiä ....
Anonyymi sanoi…
Todella kaunis.

Suositut tekstit