12 uutta asiaa, tammikuu 2011: Itsetehty heijastin

Ta-daa ... Nyt kokeilin -viimeinkin- heijastinlankaa, jonka ostin jo aikoja sitten, mutta jonka unohdin ja lopulta sitten kadotin ... Ja etsin jonkin aikaa. Sieltähän se löytyi yhden laatikon pohjalta, jossa oli muutakin pientä ja kadonnutta -kovasti etsittyä asiaa!
Tämä lanka olikin oikea tuttavuus!! Aika "erikoista" virkata.

Ystävänpäivä lähestyy ja itsetehty heijastin on tänä vuonna osa ystävänpäiväkorttejani.

Tarvittavat työvälineet: 
sakset, neula ja virkkuukoukku.
Heijastinlankaa, rintakoruaihio, 
korulinkki ja helmiä koristeeksi.

Muutama työvaihe kuvin ...

Ja lopputulos on tämä ... 
Lisätään vain rintaneula-aihio ja helmet. 
Ensimmäinen heijastin valmiina ... 
tätä ei ripustella mihinkään roikkumaan, vaan
taustassa olevalla neulalla kiinni vaikkapa pipoon!
Päivällä koriste, pimeässä turvana. 

Kommentit

Leenamarketta sanoi…
Kiitos kun kävit vierailulla.
Enpä ole kuullutkaan, että heijastinlankaa on olemassa. Ihana ystävänpäivälahja. Kaunis heijastin. Ne kun tuppaavat yleensä olemaan vähän ikävännäköisiä turvakapineita.
Hyvä muuten,että koirillekin on jo heijastinliivejä. Illemmalla ajaessa joskus on pistänyt silmään lenkkeilijä koiran kanssa, jolla on heijastinliivi. Näkyy tosi hyvin.

Kaikkea hyvää alkavalle helmikuulle!
Tellu sanoi…
Konstan turvallisuus on taattu. Hänellä heijastinpanta, sadekeleille ja koville pakkasille Hurtan manttelit, joissa erittäin hyvät heijastimet! Myös itsetekemissäni koiranvaatteissa täytyy ehdottomasti löytyä heijastinta ...

Tämä heijastavalanka oli todella löytö, jota etsin aikas pitkään, kunnes löysin netistä ...

Kiitos, hyvää helmikuuta Sinullekin.

Mulla alkaa uurastus, sillä talo pitää olla tyhjänä 27.2. mennessä ... Pari tuntia sitten hyväksyin ostotarjouksen. Eikä ole vielä edes uutta asuntoa tiedossa!!! Hmmmm....
intsu sanoi…
Kyllä kaunis heijastin. Mä olen rosee-laitteella tehnyt tuollaisia heijastinkukkia joskus sillai,että on ollut heijastinlankaa ja joku tavallinen neulelanka toisena. Mutta sulla on ihana idea nuo helmet tuossa. Just olen ajatellut,että pitäis tehdä heijastin vauvanvaunuihin,kunha löydän jostain jemmastani myöskin tuon langan:)
Tellu sanoi…
Kiitos Intsu.

Toivottavasti löydät heijastinlangan jemmasta!!!
Mullakin sen rosee-laite, mutta eipä ole tullut mieleenkään, että silläkin olis heijastimen voinut tehdä ... Kiitos vinkistä! Täytyy vaan ostaa lisää tuota lankaa. Olen tehnyt sillä vaan paperikukkia, jotka odottaa ikuisuusprojektina yhdistämistä. Kaikki aikanaan, nyt keskityn muuttoon.

Suositut tekstit