Täällä haaveillaan uusista Tilda-jutuistaKäväisin Pandurohobbyn Tilda-sivuilla ihastelemassa, mitä kaikkea kivaa meille tildaajille onkaan tulossa tänä keväänä. Siellä oli aivan ihastuttavia juttuja. Pitkästä aikaa julkaistaan myös uusi kirja, nimeltään Tildas Ateliér. Ainakin Panduroon se tulee norjankielisenä, mutta sillä julkaisukielellähän ei ole mitään merkitystä ainakaan minulle. Itselläni on jo ennestään kaksi norjankielistä pehmeää Tilda-ideavihkosta (Tildas julidéer sekä Tildas sommeridéer) ja mitään ongelmia ei ole ollut kielen kanssa, ompelustahan tässä on kyse! Harmi vaan, että sitä kirjaa joutuu odottamaan vielä jonkin aikaa ... Ilmestyy joskus maaliskuun puolella. Mutta hyvää kannattaa odottaa, eikös se niin ole tytöt?

Tämän kevään sarjojen nimet ovat Summer blues ja Fruit garden. Kummastakin sarjasta löytyy pientä kivaa, joten en ainakaan vielä osaa nimetä, kumpi olisi enemmän se minun juttuni. Aivan ihania kankaita nuo Rosalie Pink ja Rosalie light teal.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Sormet syyhyten minäkin kirjaa odottelen.. :D
Inka sanoi…
Oi tuo kirja vaikuttaa aivan ihanalta! Upeita kankaita myös tulossa :)
Tellu sanoi…
Odotukset ovat korkealla!
Kankaat ovat tosi ihania ... viime syksyn kankaat eivät oikein olleet mieleeni, mutta nyt ... Tulisivatpa äkkiä kauppoihin!!!

Suositut tekstit