Satamassa lauantaina kuvattuaLauantaina matkassa oli Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS HSM, joka on jo monta kertaa hyväksi havaittu objektiivi. Tosin "painavahan" se on minun käyttööni ja kaularankani onkin "kiittänyt" yhden, jos toisenkin kerran. Sillä nyt kuitenkin saa tarkkoja kuvia, vaikka seuraavan yön sitten valvoisikin niskakipujen ja käsien puutumisen vuoksi! Äitini sanonta "mitä nainen ei kestäisi kauneutensa puolesta" (pikkutyttönä, jos valitin hiuksia kammatessa) pitänee minun tapauksessani ottaa käyttöön muodossa "mitä valokuvaaja ei kestäisi valokuvausharrastuksensa puolesta" 😂 
Onhan tuon putken kanssa omat haasteensa, kun on MAKRO, mutta sitä varten matkassa keikkuu aina pikkukamera, jonka saa näppärästi esille, kun tulee tarvetta.

Tuota "pikkupirua" kuvatessamme kaverin kanssa vähän naureskeltiin, että kovasti ovat "pelkääjän paikalla" kulkevat tyttöset kutistuneet ... -No, ainakin on hiljainen matkakaveri!


Lauantaina oli aurinkoista ja suhteellisen lämmintä -kuten jo kylämarkkinat-postauksessani mainitsin. Järven pinta oli myös tyyni ja sai kivoja kuvia ...

Oltiin väärässä paikassa, väärään aikaan. Eli istuttiin Pianon terassilla jätskillä, kun satamaan alkoi valumaan parisenkymmentä kajakkia :) Siitä letkasta olisi saanut Sibbetalon nurkalta hienon kuvan. Nurmijärven ladun melojat olivat tulleet melomaan Vesijärvelle ja kivan päivän olivatkin onnistuneet valitsemaan -eipähän satanut lunta, jota tuli useita kertoja koko viikon ajan.

Kommentit

Tillariina sanoi…
Harvoin näkee kajakkeja ihan noin hienon rakennuksen "portailla"!

Suositut tekstit