MAKROTEX-haaste, TOUKOKUU


Kuluneen viikon aikana on tullut räpsittyä niin paljon valokuvia, että nyt oli todella vaikeaa löytää kuvat tähän haasteeseen (sorry, kuvia on paljon) ... SUURET KIITOKSET Päiville vauhdikkaista valokuvausreissuista Tuulokseen ja ympäri Lahtea 💖 Me ollaan kuvattu kangasvuokkoja, hämeenkylmänkukkia, lintuja ja vielä lisää lintuja. Tuuloksessa ja Sairakkalan lintujärvellä ollaan käyty kaksi kertaa ja kaiken huipuksi ollaan vieläpä juostu kahtena päivänä METSOa etsimässä pitkin Tuuloksen metsiä -harmi vaan, mutta eipä olla sitä löydetty, vaikka se paikallisille onkin esiintynyt. Saas nähdä, milloin sunnuntain kuvista syntyy postauksia!

Tähän voisi vielä lisätä viime tiistain Evon reissun, kun ystiksen kanssa lähdettiin sinne "koiria pissittämään" ... -no, maisemia ja retkeilymaastoja sinne lähinnä lähdettiin kyllä katsastamaan ja samalla Onni sekä Ilo pääsivät lenkille. 

Toki on omia rantojakin tullut koluttua kameran kanssa -ja yhdellä reissulla tuli parannettua maailmaa sataman makasiinikahvilassa eli voitaneen sanoa, että terassikausi on avattu (ja terveellisesti teetä juoden). Rantabulevardin kukkatilannekin tuli sillä reissulla katsastettua ja viileistä säistä huolimatta siellä tuntui olevan yhtä jos toista kukkijaa.


Kangasvuokkoja Lahdessa.


Auringonlaskun aikaan Niemen satamassa, Lahti


Lauantaina Lahdessa tuuli silleen ihan vaan pikkusen 😂Pikku-Vesijärven puiston kukkia.Hämeenkylmänkukan ja kangasvuokon risteymä, TuulosJokin näissä pajuissa nyt TAAS minua kiehtoo, 
sillä niitä on kuvattu paljon ja oma postauskin tulossa.
Eilen sain raekuuron niskaani aurinkoiselta taivaalta.


Auringonlaskun aikaan Sairakkalan järvellä.Valkovuokko


Ystiksen kanssa satamassa.


Evolla.


Läiskis!💝💕💖 TÄNÄÄN toivotamme ONNEA "ONNI mun miehelle" 💖💕💝 Kurkkaa myös blogiin PIENI LINTU.
Siellä linkit sivuille, joissa lisää kuvia TOUKOKUU.

Kommentit

SusuPetal sanoi…
Kuvauksellisia kelejä näköjään. Miten minusta tuntuu, että täällä Helsingissö on vain tullut räntää tai rakeita viime viikon aikana.

Onnittelut päivänsankarille!
Teresa S sanoi…
No nyt on ihaninta ikinä! Kylmänkukat ja kangasvuokot ovat omia suosikkejani ja upeaa nähdä noin hienot kuvat niistä! 👌🌸 Tekisi mieli pakata lapset auton ja lähteä myös kuvailemaan :)
Ihastuttavia kuvia! Kevät ja toukokuu! Ja kelit ovat kuvauksellisia :)
Taina K sanoi…
Kauniit kuvat! Tiesin yhden paikan, jossa kangasvuokkoa kasvoi ennen, mutta sinne on rakennettu taloja, joten vahvasti epäilen niiden olemassaoloa...:/
Toivotaan lämpenevää kevättä!:)
riitta k sanoi…
Upeita kevätkuvia! Onnea Onni ❤︎
Leila sanoi…
Upeat keväiset kuvat. Raikasta ja tuullista säätä on varmaankin kuvauspäivinä ollutkin.
MaaritKoo sanoi…
Kuvat ovat toukokuuta tulvillaan.
PiipeA sanoi…
Wau, miten hienoja kevätkuvia! Tuo lokin sukelluskuva on vallan mainio.
Ihanaista toukokuuta Sinulle! Toivotaan,että kelit pian lämpenevät.
Pauliina/PauMau sanoi…
Se parempi puoli toukokuusta, kaunista :) Minäkin viime viikolla ensimmäiset auringonpaisteiset satamakahvit tuolla nautin.
Pieni Lintu sanoi…
Kauniita kuvia ja vautsi mikä action kuva lokin sukelluksesta!

Suositut tekstit