MAKROTEX-haaste, ORANSSI

Sibeliustalolla liput liehuivat eilen illalla.


Lauantain Lahti Hela ride-in bikeshow 2017 kuvia julkaisin jo viikonloppuna ja tämäkin kuva taisi jo siellä olla, mutta pienempänä. Olihan tuo oranssi auto melkoinen väripilkku. Tänä vuonna tapahtumassa oli myös autoja ... 


Toisenkin postauksen tein lauantain tapahtumasta ja siinä oli sitten moottoripöyrät. Tämä yksityiskohta pyörästä, jota taisin kuvata eniten ... 
Piano Paviljongissa on kivat oranssit pöydät. Kurkkaa blogiin PIENI LINTU ja näet, mitä oranssia muut löysivät kuvattavaksi.


Kommentit

SusuPetal sanoi…
Paljon oranssia ja kun se väri on vasten sinistä taivasta, niin on kuvauksellista! Pidän erityisesti tuosta pelastusrengas-kuvasta.
Neljänneksi viimeinen kuva on lempparini!
Rita A sanoi…
Fantastisen pirteää 🍊Oranssia autoa sen omistaja on varmaan kiillottanut yötä päivää 🙂 Upea !
Liplatus sanoi…
Upea oranssi menopeli.
Pirteitä oranssi kuvia!
Pauliina/PauMau sanoi…
Minulla kuvausinto hiipui autojen kohdalla vaikka makrotex mielessäni bongasinkin juuri tuon samaisen oranssin :)
RaijaAnnikki sanoi…
Paljon oransiia väriä.
Irja Viirret sanoi…
Hienot valinnat ja kuvat! Pelastusrengaskuva olisi löytynyt ehkä vanhoista kuvista itselläkin, mutta eipä välähtänyt pieneen mieleenkään. Tuo hieno kaara oli ehdoton suosikki, oikea kaunotar ja erittäin oranssi:)
pappilanmummo sanoi…
Rannalta löytyy!
Olen muutamina päivinä käveleskellyt sielläpäin ja teki mieli lähteä uimaankin, kun katselin jonkun käyvän uimassa Proomukadun rannassa, vaan eipä ollut uikkaria ja pyyhettä mukana.

Suositut tekstit