lauantai 28. toukokuuta 2016

Lahti Hela Ride-In Bike Show ja vähän muutakinTänään oli vuorossa jälleen yhden ystiksen lapsen kanssa touhuamista. Mun piti saada "miesseuraa", jotta pääsin katselemaan prätkiä ja samalla ystis sai vähän hengähdystaukoa lapsista. Ei oikein yksin huvittanut lähteä satamaan pyörimään prätkätapahtumaan, joten matkaan lähti 7-vuotias pikkumies. Me siis vietettiin pojan kanssa oikeaa laatuaikaa kahdestaan ja voin sanoa, että minä ainakin tykkäsin meidän reissusta kovasti. Sovittiin jopa, että kun tulee joku autotapahtuma kesäaikaan, niin mennään sinnekin. 


Tästä me tykättiin :)

Wautsi, mikä pyörä :)Seuraavaksi suunnattiin jäätelölaivalle jätskille ... Minä en muuten vieläkään ostanut sitä kesän ensimmäistä jätskiä. Olen päättänyt pysyä lujana, sillä ensin juhlitaan ensi viikonlopun ylppärit ja siihen mennessä on vielä kutistuttava pikkasen ... Ja kun juhlat on juhlittu, niin tätä kutistumista voisi vielä jatkaa senkin jälkeen. 


3 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Wau, mitkä moottoripyörät, jos niitä enää pyöriksi voi kutsuakkaan, nehän ovatkin jo kuin jotain helikoptereita mittareineen ja vempeleineen.
Mutta kivaa varmaan oli 7 vuotiaalle..oli sellanen elämys varmaankin, kun sai tällasiin tutustua!
Hieno juttu!

Kirsti kirjoitti...

No vau, mitä pyöriä. Tosi hienoja :)

Matkatar kirjoitti...

Aika erikoisia pyöriä! Ilmankos niitä näkyi eilen vähän liikenteessä. Me pyörimme ostoksilla koko aamupäivän emmekä ehtineet/jaksaneet sitten enää muuta koko päivänä. Löysimme sentään kivan savustuspöntön, täytyy tänään testata sitä!