keskiviikko 2. elokuuta 2017

MAKROTEX-haaste, LUONTOMuut viikon haasteeseen osallistuneet blogit ja kuvat löydät blogista PIENI LINTU ...

Viimeaikainen kipuilu on vienyt kaikki voimat tästä bloggaajasta ... -viikko siihen on melkein vierähtänyt, että alan jaksamaan tehdä jotain muutakin kuin ne pakolliset asiat. Eihän tähän viimeiseen kipuiluviikkoon sitten taas muuta tarvittu kuin sen poskelleen mennyt akuutin hammaspäivystysreissu viikko sitten keskiviikkona ja kipuhelvetti oli valmis. Harmitti jo viime viikolla, että näin piti sattua juuri silloin, kun odotettu pikkuvieras tuli luokseni. Ulkoilu Neelan kanssa on kuitenkin sujunut ongelmitta, kun emme tee mitään hikilenkkejä, vaan rauhallisesti kävelemme rantabulevardilla sekä satamassa -mutta minkään vetävän koiran kanssa en kyllä selviäisi. Ja tiukan paikan tullen saan kyllä apujoukkoja koiraa ulkoiluttamaan. Illan kauppareissu sitten meinasikin tyssätä siihen, etten saa ostoskassia kotiin. Jutustelu tuttavan kanssa ja paikallaanolo helpotti niskakipua niin paljon, että sain ostokset kotiin saakka, enkä joutunut soittamaan naapuria apuun. Niin ja huom: minun kauppareissullani ei ole pituutta kuin muutama sata metriä, mutta sekin tuntui taas olevan liikaa.

Harmittaa kyllä, että kesä on kauneimmillaan ja joudun tällä hetkellä tyytymään siihen, että kuvaan joko Canon G15-kameralla tai järkkäri+50mm objektiivi ... -Ei voi mitään, kaularanka ei taas vaan kestä yhtään ylimääräistä ...

Toivotan teille kaikille blogini seuraajille oikein ihanaa ja aurinkoista elokuuta. Toivottavasti minäkin pääsisin taas pian normaaliin blogipostausrytmiini. Kuvia kyllä olisi koneella, vaikka kuinka paljon, jos joku vain saisi niistä postauksia aikaan ....5 kommenttia:

Melissa kirjoitti...

Upeita kuvia auringonlaskusta vesistö maisemissa. Tekisi mieli polskuttelemaan kuvat nähdessä, talviturkki on vielä visusti päällä..

Suvituulian käsityöpaja kirjoitti...

Ihastuttavia kuvia. Luonnon kuvaamiseen ja sen monimuotoisuuteen ei kyllä ikinä kyllästy.

MaaritKoo kirjoitti...

Ihanat nuo kaksi ensimmäistä kuvaa.
Hyvää alkanutta elokuuta!

Anu kirjoitti...

Todella upeita kuvia luonnosta.
Pikaista paranemista Tellu!

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihana värimaailma <3