Paimelanlahdella


Huh-huh ... mikä pilvi! Tuossa vaiheessa emme vielä osanneet arvata, mitä tuleman pitää -ukkosta mun kaveri ennusti.  Totuus olikin jotain aivan muuta: kylmää, lunta, räntää, rakeita, vettä ja kova tuuli ... Kaikkea sellaista mikä ei kesäkuulle kuulu 😂


Tämä blogipostaus on siis toukokuun vikalta illalta, jolloin kävimme Hanneksen metsässä ja kotimatkalla vähän seikkailimme Paimelan suunnalla ... -Emme harmi kyllä löytäneet joutsenen joutsenta Paimelanlahdelta. 


Ihania tervakukkia sensijaan löydettiin. Tällainen oli siis 31.5.2017 sää ja siitä se sitten alkoi ... -SADE nimittäin (on se aurinkokin toki pilkistellyt aina silloin tällöin). Minua se ei suinkaan ole haitannut, tulipahan ainakin taas siivottua kunnolla. Huonosta kesäkuun ensimmäisen päivän kelistä huolimatta uskaltauduin jopa SATAMA SOI yhteislauluiltaan satamaan. Yleensä tapahtuma järjestetään satamatorilla, mutta nyt kun taivaalta tuli rakeita ja muuta epämääräistä, niin olimme sisätiloissa makasiinilla -ja hyvin porukka mahtui. Iloinen oli tunnelma ja laulu raikasi.

1.6.2017 Satama Soi Lahti

Kesäkuun ensimmäisen päivän ilta 2017Kommentit

Suositut tekstit