MAKROTEX-haaste, MUISTOJA 2016 / 1TAMMIKUU


Tammikuun valokuvat olivat kadonneet ... Onneksi ne kuitenkin pienen etsinnän jälkeen löytyivät lopulta parin vuoden takaisesta kansiosta. 
Tammikuussa on näemmä ollut lunta ja pakkasta ... En lueskellut blogia, mutta kun katselin kovalevyn valokuvia, niin ainakin tuolloin on neulottu villasukkia ...  Loppukuusta minun naapurilla oli 70-vuotisjuhlat, joissa olin kuvaajana ja juhlien jälkeen tein valokuvakirjan sekä kiitoskortit. Ja ohoh ... minullahan on käynyt myös "miesvieraita" yökylässä eli täällä vieraili Onnin lisäksi myös corgit Oiva ja Armas 💗On muuten kiva herätä yöllä siihen, kun tuommonen möhkäle hyppää vatsan päälle!


HELMIKUU


Helmikuusta muistan kamalat kivut, kun hammasta purren lenkkeilin ja kävin Pikku-Veskulla. Aloitin helmikuun viimeinen päivä MSM-jauheen kokeilun ja ... kuinkas kävikään ... Se selviää maaliskuun kuvan alta! Kivut olivat sitä luokkaa, etten loppukuusta pystynyt enää kävelemään korttelia pidempiä lenkkejä. Helmikuussakin tuli neulottua eräskin pari villasukkia. Pinkki on ollut kuukauden väri, kurkkaapa vaikka ystävänpäiväkakkua 💗MAALISKUU


19.3.2016 Earth hour-tapahtumassa ottamani valokuva on yksi monista, joita julkaistiin ESS-lehdessä. Koiranäyttelyssä Lahden messukeskuksessa olin jälleen Arskan kuvaajana. 
MSM-jauheen vaikutus = kivut lievittyivät ja olin kuulkaas niin onnellinen, kun pitkästä aikaa pääsin kävelemään lähes kivutta. Käveltiin mm. jäätä pitkin Ace Cornerille kuvaamaan lintuja.

Kiitos sukulaisille ja ystäville mm. näistä ihanista kukista 💗

Pitkäperjantaina meillä oli isän kanssa yhteiset 130v-juhlat. Minä olen isän "30v-lahja" ja koska meillä kummallakin oli kymppijuhlat ja juhlat olisivat olleet viiden päivän välein -niin helpointa oli kaikille juhlia kaikki kerralla sukulaisten kanssa veljeni luona. Ystävät järjestivät minulle aivan ihanat synttärijuhlat täällä Lahdessa ja lisäksi kutsuin heidät myös kotiin kakkukahville.
HUHTIKUU


Yle luonnon Ulos luontoon kevätseuranta -ohjelman kuvaukset huhtikuun alussa :) Niistä nyt on tullut kirjoitettua eräänkin kerran juttua, mutta ainakin vielä tämän kerran vielä. Nuo aiemmat tekstit voit käydä kurkkaamassa TÄSTÄ, mikäli et ole niitä aiemmin lukenut. Kuvauksissa kuvaamiani valokuvia oli sitten syksyllä esillä venäläisen Solovetskin koulun näyttelyssä, jossa teemana oli MILJOONA LINNUNPÖNTTÖÄ.


Huhtikuun valokuvia selatessani totesin kuvanneeni "aika paljon lintuja" ... Huhtikuussa käytiin ystiksen kanssa mm. puutarhamessuilla, Kiikunlähteellä sekä Lapakistossa -kivoja retkiä!


Huhtikuussa historiikki Laihajärveläiset neljännesvuosisata yhdessä (1988-2014) tuli viimeinkin painosta 😀Kauhunsekaisin tuntein jäin odottamaan ihmisten palautteita kirjasta -tähän mennessä en ole kuullut yhtään negatiivista palautetta, vaan kaikki ovat kiitelleet. 


TOUKOKUUTämän toukokuisen illan muistan ... -Miten ihmeessä kaikki koiratutut sattuivatkin kohdalle lähes yhtaikaa?

"Onni mun mies" täytti KYMMENEN VUOTTA ja tottahan niitä piti juhlia. Kävimme ensin lenkkeilemässä ystiksen ja koirien kanssa. Synttärikuvat käytiin ottamassa Mukkulan kartanon rannassa. Käytiinpä vielä ostamassa jäätelötkin matkalla rannalle ... ja niistähän Ilo ja Onni tykkäsivät!


Luonto-, lapsi- ja koirakuvausta ... Lahdessa sekä Sipoossa. Ylläolevat kuvat Lahdesta. 
Sipoon kuvia löydät TÄÄLTÄ.
KESÄKUU


Kesäkuu, ystävät, lämpimät kesäillat, kesämyrskyä, Inspiksen avajaiset, vesiurut, Pikku-Vesijärvi, veljenpojan ylioppilasjuhlat, juhannus,... Kaikkea kivaa tuli koettua ja kuvattua! 
Erityisesti mieleen jäivät kahdet erilaiset "mallikuvaukset" -miten voikaan kesäkuun sää ollakin vaihteleva. Ekalla kerralla paleltiin ja toisella kerralla oli lämmintä -silleen sopivasti!


Lämpöisiä kesäpäiviä ja upeita auringonlaskuja ...Lintukuvausta
Kesäkuussa käytiin ystiksen ja koirien kanssa Tampereella eläinlääkärireissulla. Samalla reissulla kiersimme kaikki matkan varrelle sattuneet vanhat kivikirkot läpi -niissä oli paljon nähtävää ja kuvattavaa. Pikku-Vesijärven vesiuruillakin on näemmä tullut vietettyä aikaa "enemmän ja vähemmän" kuvien määrästä päätellen 😁 ja niitä lintujakin oli tosiaan kuvattu "muutama"!

Niinhän tässä kävi, kuten vuosi sittenkin, että kun alan tekemään postausta kuluneesta vuodesta, niin en osaa valita yhtä kuvaa/kuukausi. Päätin siis tehdä kaksi erillistä postausta vuoden kuvista ...
Lisää kuluneen vuoden kuvamuistoja seuraavassa postauksessa 💕Kommentit

riitta k sanoi…
Lintukuvasi ovat aivan ihania <3 Hyvää Uutta Vuotta!
Ihania kuvia ja muistoja vuodelta 2016 :)
Pieni Lintu sanoi…
Kauniita luontokuvia!

Suositut tekstit