MAKROTEX-haaste, MUISTOJA 2016 / 2


HEINÄKUU


Heinäkuussa huomasin Facebookissa kysymyksen, olisiko Pikkuveskua kuvaavalla porukalla innostusta tutustua toisiinsa ja lähteä sunnuntai-iltapäivisin kuvaamaan yhdessä porukalla ... -Ja niin sitä taas oltiin menossa kameran kanssa ...
Aivan ihana idea! Toivon, että ensi kesänä homma jatkuisi, sillä tuo on kiva tapa tutustua uusiin, mielenkiintoisiin valokuvausharrastajiin. Täytyy kyllä myöntää, että minullehan tuosta porukasta suurin osa oli jo ennestään tuttuja.


Heinäkuussa käytiin mm. Hollolan keskiaikatapahtumassa.


ELOKUU

Elokuussa hoidossani oli pikkuinen Neela 2,5 viikon ajan 💗 Neelan kanssa oli lopulta helppo liikkua ja meillä olikin monta hauskaa retkeä. Käytiin mm. katsomassa Historic-rallia, Verlan keskiaikatapahtumassa, asukasyhdistyksen retkellä Enonsaaressa ... ja touhuttiin paljon muutakin.
Neela on niin ihana koira, että se sai paljon ystäviä ja sulatti myös miesten sydämet 💕Verlan aika 2016 tapahtumasta


Rakkauspakkaus Neela 2016


SYYSKUU


Syyskuussa oltiin kavereiden kanssa seuraamassa Adam&Eve videokuvauksia Pikku-Vesijärvellä 💖Yksi orava-kuvani julkaistiin ESS:ssa. Se oli yksi kuvista, joista itsekin tykkään ...

LOKAKUU


Lokakuussa vietin noin viikon ajan lapsuusmaisemissani. Olin hoitamassa veljeni koiraa Ramboa. Facebook täyttyi tuon viikon aikana ihanista valokuvista Pikku-Vesijärven valotapahtumasta ja harmittelin ... -Kyllähän sen jokainen arvasi, että kun pääsen kotiin, niin lähden heti illalla Pikkuveskulle kuvaamaan ja näin tapahtui. Parina iltana ehdin minäkin nauttia tuosta valoelämyksestä -oli muuten KAUNISTA.


Kun PokemonGo villitys alkoi, niin pidin sitä aivan hulluna juttuna, mutta huomasin kuitenkin aika pian sen hyvät puolet. Kuinka ollakaan, niin yksi pikkumies sai minutkin lopulta innostumaan ja 24.8.2016 oli se päivä, jolloin peli tuli ladattua uuteen luuriini💗Siinähän se menee samalla, kun kävelen Pikkuveskua ympäri muutenkin. Kilometrejä on kertynyt "jokunen", kuntokin kasvoi ja vaatekokokin pieneni yhdellä numerolla, mutta ... sitten sain isänpäivän aikaan lonkan limapussitulehduksen ja vähän muutakin harmia. Arvatkaapa vaan, miten paljon harmitti ja mitä tuo takapakki on saanut aikaan??? Nyt on ollut pakollista taukoa kävelystä useamman viikon ajan ja kierrän vaakaa "kuin kissa kuumaa puuroa" -tosin viimeisen viikon aikana olen jo päässyt kävelylenkeille. Nyt siis toivonkin, että kivut olisivat taaksejäänyttä aikaa ... ja pääsisin jo heti alkuvuodesta nauttimaan ulkoilusta,  mahdollisista pikkupakkasista ja lumesta (ja ehkä myös Pokemoneista muutamien kavereideni harmiksi). Alkaa olla "pakollinen lepokiintiö" täynnä! Ihana suomenlapinkoira Rambo 💓

MARRASKUU


Isänpäivää vietettiin iskän kanssa jälleen minun luonani, kuten muutamana vuotena aiemminkin, jo lauantaina. Tein tietysti hakkoopiirakkaa ja jälkkäriksi -mitäpä muutakaan- kuin juustokakkua. Juustokakkuja on tehty kuluneen vuoden aikana eräänkin kerran ja ehkäpä teen sellaisen tänäänkin, vuoden viimeisenä päivänä!


Marraskuussa tuli sitten neulottua eräätkin villasukat ja muutamat lapaset. Pitsineuletta, kirjoneuletta, perussukkaa, kokoja laidasta laitaan ... Ja sitä aikaahaan minulla oli, kun en todellakaan pystynyt kävelemään joinakin päivinä edes lähikauppaan, vaan jouduin turvautumaan naapuriapuun.
Neulomiseen kyllästyttyäni päätin eräänä iltana, että minäpä teen nyt vihdoin viimein jotain sellaista, mikä oli ollut ajatuksissa jo useamman vuoden ajan ja aloitin uuden blogin AJATUS SINULLE. Tarkoituksena julkaista ennenjulkaisemattomia sekä ehkä myös julkaistujakin kuvia (joita kovalevyt ovat pullollaan) teksteillä, aforismeilla, ajatuksilla ... -muokattuna ja muokkaamattomanakin. Saa nähdä, mitä saan aikaan vai loppuuko heti alkuunsa -sen aika näyttää!


Osa neulomistani marraskuun villasukista.

JOULUKUUJoulua edeltävällä viikolla ystävät vierailivat luonani koirien kanssa ja Ilo sekä Onni olivat muutamana päivänä hoidossa. Jokaisesta koirasta otin joulukoirakuvat ja ykskaks innostuin eräänä iltana muokkaamaan kuvia -mitenkähän siinä niin pääsi käymään, ... hyi minua, sillä minähän olen aina sanonut tykkääväni luonnollisista kuvista! Applen MacBook Air ja kuvankäsittelyohjelman harjoittelua ... Alkuvuoden haasteita lienee Photoshopin saloihin tutustuminen, sillä sitäkin on pakko oppia käyttämään!


Vili -villakoira 


Laku ja Mona


Joulumieltä lataamassa LähiTapiolan vieraana joulukonsertissa 5.12.2016 Ristinkirkossa, jossa esiintyi Laura Voutilainen sekä Perinkonut-kuoro.

Paljon muutakin mahtui vuoteen tähän, paljon kivoja muistoja, paljon ihania uusia tuttavuuksia ja asioita, jotka tallentaa muistojen sopukoihin. Kahlatessani kovalevyä läpi totesin lopulta itsekin saman, jonka jo moni on minulle vuoden aikana kertonut: olen kehittynyt ihan oikeasti kuvaamisessa ... ja sehän oli tavoitteenani. Kiitos kaikille ihanille valokuvauskavereilleni ... Kiitos myös kaikille lukuisille blogini seuraajille ja oikein ihanaa alkavaa uutta vuotta ... 

"Annetaan katoavalle vuodelle rauha, 
lasketaan harteilta unohduksen taakat, 
joita olet mukanasi raahannut.
Ota uuteen vuoteen mukanasi vain sanat, 
jotka olet sydämeesi kätkenyt 
ja teot, jotka saivat hymyn kasvoillesi.
Ystävät isolla Y:llä 
kuljeta alkavaan vuoteesi kullatuissa vaunuissa
-he ovat elämäsi arvovieraita!
Unelmia, terveyttä ja 
valon kirkkaita kristallihetkiä 
vuodelle 2017" 💗


Kurkkaa blogista PIENI LINTU, miten muut makrotex-kuvaajat 
ovat muistelleet taaksejäävää vuotta 2016 Kommentit

Lumikallion Outi sanoi…
Rakkauspakkaus Neela. <3 Ihana kuva! Kauniita kuvia muutenkin vuoden varrelta. Oikein hyvää uutta vuotta!
Tillariina sanoi…
Onnellista Uutta Vuotta 2017!
Kaikkea mielenkiintoista ollut vuodessasi.
Pieni Lintu sanoi…
Paljon kauniita kuvia!

Suositut tekstit