Täytettyä munakoisoa .... nam!
Olipas muuten hyvää!
Onhan näitä tehty ennenkin, vaihtelevalla menestyksellä ...
Tällä kertaa onnistuin tekemään mieluisan täytteen,
joten täytyi ihan kirjoittaa tämä muistiin.
Ohje neljälle:
Puolitin munakoisot ja "keitin" niitä
hetken aikaa suolavedessä, jotta ne hieman pehmenivät
hetken aikaa suolavedessä, jotta ne hieman pehmenivät
ja niitä oli helpompi kovertaa -jätin jonkin verran
munakoisolihaa reunoille.
Täytteeseen laitoin:
400 g jauhelihaa
3 tomaattia
1 punasipuli
1 "mini"valkosipuli
1 keltainen paprika
oliiviöljyä
suola
mustapippuri
1 prk creme fraichea
2 dl juustoraastetta
Täytetyt munakoisoveneet paistoin 225 asteessa.
Lopuksi vielä kevyt Mozzarella-juustoa
muutama viipale/munakoison puolikas
ja hetkeksi uuniin.
Lisäksi tomaattiviipaleita ja keltaista paprikaa.
Kommentit