Ötököitä edestä, sivulta, takaa ... vihreää

Bloggeri ei ole toiminut pariin päivään kunnolla ja viimeisen vuorokauden aikana minun koneellani ei ollenkaan. Tässäpä siis kahden päivän "ötökkä"-annos kerralla (joukossa vähän muitakin kuvia). Luonnosta löytyy kaikenlaista pientä kivaa nähtävää ja kuvattavaa, kunhan vaan muistaa pitää silmänsä auki ja kameran mukana!

Bloggerin kaatuminen ilmeisesti aiheutti sen, että osa kommenteista on hävinnyt kuin tuhka tuuleen. En ole siis poistanut ainuttakaan kommenttianne! En ole myöskään huomannut, että blogistani olisi hävinnyt tekstejä, kuvia, tms. Ikävä kyllä, monista lukemistani blogeista on kadonnut kaikki eiliset päivitykset ja luonnollisesti kaikki kommentit. Todella harmittavaa!!! En lähde asiaa sen enempää kommentoimaan, mutta IKÄVÄ JUTTU tuo tapahtunut oli!
  
Kaikki saamani kommentit olen lukenut ja niihin myös vastannut. Toivotaan parasta, että saisivat palautetuksi kaikki kadonneet tekstit ... Kommentit

Leenamarketta sanoi…
Siis kertakaikkiseni ihania ötököitä. Onks noita suomessakin, vai onko nämä "ötökät" vitsi jota en ymmärrä. :)
Leppikset ovat suloisia.
Meillä sataa vettä, ötökät ovat tainneet mennä sadetta pitämään.
Annika sanoi…
HUIPPUHAUSKOJA ötökkäkuvia, me like !!!
Tellu sanoi…
Laventeli: Kiitos ...
Tuossa ei ollut edes kaikki "ötökät"! En ymmärrä, miten mun silmiin sattui kahden päivän aikana kaikki mahdolliset "kertut" yms -ainuttakaan lintua en saanut kuvatuksi! Tuntui, että noita "pilkkuja" oli joka puolella, mihin silmäni käänsin ... Se musta ja keltainen olivat vierekkäin olevissa puissa!

Annika: En ole vieläkään käynyt siellä näkötestissä, mutta uskoisin pääseväni siitä läpi, kun nuo kaikki ötökätkin puista löytyy ...

Suositut tekstit