Sukkaset ja kipuhöpinää

Siitä onkin aikaa, kun viimeksi on valmistunut joku käsityö. Kaularanka- sekä muut kivut ovat vieneet voimani kokonaan. En yksinkertaisesti ole jaksanut tehdä käsitöitä, vaikka olen suunnitellut monta kivaa juttua, joilla piristää kotia ja omaa mieltä. Eipä tässä juuri muuta ole tehtykään kuin nukuttu, käyty Konstan kanssa lenkillä, nukuttu, taas lenkille ja nukkumaan ja vielä illalla kolmannen kerran happihyppelylle ... Tällä hetkelläkin kipu on kerta kaikkiaan aivan kamala. Onneksi Konstan terveys tuntuu olevan jo paremmalla mallilla ja tänäänkin poika nautti ulkoilusta!

Kuka unohti eilen postittaa pääsiäiskortit? Sitten en tänä aamuna löytänyt kirjekuoria, vaikka olin ostanut nekin jo ajoissa valmiiksi -keltaisiakin vielä! Kirjakauppa on viereisessä talossa, joten käväisin ostamassa uudet kuoret. Kaiken lisäksi
kortteja oli jokunen liian vähän, joten eihän siinä auttanut kuin tehdä muutama kortti lisää ... -tarvikkeet oli valmiina, joten kortit valmistuivat nopeasti!


Sainpas kortit viimein postiin!

Onneksi makroilu on tuonut jotain iloa elämääni ... olen saanut jotain muuta ajateltavaa jo kolmen viikon ajan. Se tuossa valokuvahaasteessa on mielenkiintoista, että joka viikko pitää keksiä jotain uutta kivaa kuvattavaa kulloisenkin aiheen tiimoilta. Ne, jotka minut tuntevat paremmin, niin he tietävät, etten todellakaan halua tehdä asioita helpoimman mahdollisen kaavan mukaan -siksi kuuluneen viikon haastekin oli aiheuttaa "harmaita hiuksia", kun halusin jotain "erilaista", koska edellisellä viikolla niitä pajunkissakuvia oli turhan monella makroilijalla. Harmi vaan, että kameran kanssakin on ollut omat ongelmansa -en vieläkään tiedä, mitä tuon Canon G9:n kanssa tekisin! Enkä jaksa moista nyt edes ajatella. Aamulla klo 10 julkaistaan taas uusi makrokuvan aihe -kivaa!


Olen neulonut jo jonkin verran näitä ns. sukkasia "yksinkertaisella" ohjeella. Tällä kertaa päätin vähän muokkailla mallia ja tehdä erilaista. En vieläkään ole opetellut sitä "oikeaa kantapäätä", mutta miksi sukkien pitäisi olla neulottu tutulla ohjeella? Sama se, mitä kotona jalassaan pitää. Eri asiahan se on silloin, jos haluaa itselleen ns. saapassukat -nämä sukkaset eivät saappaisiin sovellu. Nyt siis lisäsin sukkasiin vähän vartta ... ja tällaiset niistä sitten tuli!!!


Lanka on aivan ihanaa! Tykkäsin kovasti neuloa tästä: 

Kommentit

LENNU sanoi…
Ihania pääsiäiskortteja olet tehnyt kivuistasi huolimatta.
Toivotan sinulle hyvää pääsiäistä!
Tellu sanoi…
Kiitos Lennu.
Hyvää pääsiäistä Sinullekin.
katrilli sanoi…
Voimia rakas Ystäväni ! Hienoa, että olet jaksanut tehdä käsilläsi jotain ihanaa, kivuistasi huolimatta. Minä olen näperrellyt pääasiassa nukkekotijuttuja.

Halauksin Katri
Tellu sanoi…
Kiitos Katri. Oikein ihanaa pääsiäistä Sinulle ja perheellesi.

Suositut tekstit