Hyvää pääsiäisen aikaa blogini lukijoille!Kommentit

Muuskanuikkunen sanoi…
Mukavaa pääsiäistä sinullekin! ;)
Anonyymi sanoi…
Hyvää pääsiäistä myös sinulle ja Konstalle! Nautitaan luvatusta lämmöstä.
Terveisin Gilda ja kumppanit.
Tellu sanoi…
Gildalle rapsuja ...
tetra sanoi…
Kaunis tuo reikämuna.
Tellu sanoi…
Kiitos tetra ...
Siinä on kiva poltella kynttilää ... ja silloin se vasta onkin upee...
sari sanoi…
Nättejä nuo viiriäisen(?) munat. Hyvää Pääsiäistä!
Tarja sanoi…
Ihanaa pääsiäisen jatkoa sinullekin :)
Zilga sanoi…
Hienoja pääsiäisjuttuja täälläkin :)
Hyvää Pääsiäistä sinulle :-)
Tellu sanoi…
Sari, Tarja ja Zilga ... KIITOS ja aurinkoista pääsiäisviikonloppua teille kaikille.
Skidi sanoi…
Oikein makoisaa pääsiäisen jatkoa Tellu ja Konsta!

Putositkos sinä Konsta koskaan Ollilanlampeen? Kysyn vaan kun huomasin jossain vaiheessa blogistasi kuvan "Hyi, vettä!" Minä poika se lensin eilen liukkailta pitkospuilta (sihteerikkö oli niin mamis, että pyörsi ympäri huojuvilta ja limaisilta puilta; HAH) enkä pelästynyt YHTÄÄN; lima ja muta ei vaan tahtonut irrota, vaikka kuinka ravistin. Sihteeri sanoi, että oli kyllä kiemurainen ja pomppivainen kotimatka kun en oikein tiennyt mitä kohtaa ravistelisin eniten ja että voi harmi kun ei tullut kameraa mukaan. Hmmm. Vai vielä ikuistamaan toisen vahinko.
Ja sitten se vietävä pisti minut elämäni ensimmäiseen suihkuun. Tuli kyllä itse seuraksi... No nyt on kuulemma hieno, kiiiiiltävä ja silkinsiloinen turkki (rotuni, kuten tiedätkin, on silkkipinseri).
Ja sitten toi tyyppi, en paremmin tule ja sano, pisti vielä JAKAUKSEN selkään! Onneksi jakauksen saa sekaisin kun jatkan viimekesäistä matkailuani Kiinaan tuossa takapihalla ja samalla lähtee liika puhtauskin.
Ai niin, meille kuulemma muuttaa mun 100 %:nen pikkuveli toukokuun toisella viikolla. Sitten vasta onkin kaverin kanssa kiva matkailla Kiinaan ja ehkä jatketaan vielä Australiaan asti suoraan alaspäin pihalla kasvavien pensaiden ja liljojen ja muiden turhuuksien läpi.

Riemukasta kevään jatkoa ja kesän alkua!!!!!

Toivoo Skidi ja sihteeri
Tellu sanoi…
Voi hyvät hyssykät sun kanssasi SKIDI!!!! Miten sinulle nyt niin pääsi käymään? Siellä tais olla pikkasen kylmää vettä. Kyllähän minäkin sinne muutaman kerran pulahdin vahingossa -syksyllä viimeksi, kun menin pomppimaan liian lähelle reunaa siinä ns. "ekalla kalliolla" sieltä sun kotisuunnalta katsottuna, ennen sitä isoa mäntyä.
Siinä vaiheessa meidän äiskä muuten säikähti kunnolla, kun mun räpiköiminen oli kuulemma kamalaa katsottavaa ... hätäännyin katsos kovasti!
Usko tai älä, niin äiskä ehti kyl kuvata sen katastrofin!!! Netissä kuvaa ei onneksi ole!
Minäkin olen kovasti yrittänyt matkata sinne Kiinaan, mutta en ole vielä onnistunut! Onneksi sä pääset yrittämään sinne menoa velipojan kanssa -ehkä onnistutte nopeammin kuin minä!
On se sun sihteeri kyl aika ilkee, kun vei sinne suihkuun ... Voin kuvitella sun silkinpehmoisen turkkisi -miltä se muuten tuoksuu, kukkasiltako? Mä olen muuten alkanut jopa nauttimaan jalkojen pesusta ... äiskä kun ei enää pese niitä semmosella hirveällä isolla pesuhuoneen suihkulla ... vaan paljon pienemmällä käsisuihkulla ... -oli meillä kuulemma ennenkin semmoset, mutta kun ei ollut lattiakaivoja veskissä!!! Tuosta tuleva vesi vaan kutittaa vähän jalkapohjia ...

Kuule Skidi, älä viitti tuhota niitä liljoja sun muita kukkia ... niistä on sullekin kesällä paljon iloa, kun saat katsella sitä väriloistoa ja niihin lenteleviä perhosia. Sovitaanko, että annat niiden olla rauhassa?

Mukavaa pääsiäisen jatkoa sulle ja sihteerille!

Terkuin Konsta

ps. tuo äiskä lähettää Teille molemmille hurrrjan paljon terkkuja. Meillä on teitäkin ikävä, kuten niitä muitakin ... tiedätte kyllä, keitä ....

Suositut tekstit