sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Viikonlopun luontokuvat
7 kommenttia:

Intianminttu kirjoitti...

Tuomi tuoksuu jo täälläkin ja metsäorvokkeja on monella mättäällä! Kivat korit olit virkannut, niitä on tullut itsekin värkättyä. En minäkään muistanut pestä kudetta etukäteen, en tosin ole pessyt koreja jälkikäteenkään. Ihan hyvältä silti näyttävät.

Tellu kirjoitti...

Kiitos ... yksi syy korien pesemiseen oli myös se, että se kude "pöllysi" aivan hirveästi!

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia!Täällä kerätään innolla nokkosia. Löytyy montun takaa oikein apajat, koiratkaan ei siellä käyskentele,ovat puhtaita.
Hyvää alkavaa viikkoa!T. Gildan emäntä.

Tellu kirjoitti...

Kiitos ...
Niitä nokkosia tuntuu olevan täälläkin kaikkialla ja tosi hyvännäköisiä! Mua nyt ei kuitenkaan saa sitä keittoa keittämään -serkun kanssa vasta naurettiin mun nokkoslettumuistoille lapsuudesta, jolloin sain sen nokkoskammon! Olen siitä varmaan sinullekin kertonut.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja terkkuja kaikille tutuille! Teillä taitaa jo olla kunnon sade siellä ...

intsu kirjoitti...

Voi kuinka kauniita luontokuvia. Oikein silmä lepää noita katsellessa. Kivoja virkatut korit tuossa alemapana ja värikin niin ihastuttava.

Laventeli kirjoitti...

Hyvät selkeät kuvat. Ihanat ötökät. Miten oletkin saanut niin tarkan kuvan. Ruohonjuuritasolla olen itsekin liikkunut pihalla kuvaten pikkiriikkisiä kukkia. Leppiksiä ei ole näkynyt.
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Tellu kirjoitti...

Kiitos Intsu ja Laventeli.
Vapaalla kädellä noita ötökkäkuvia on ihan kuvattu -kameranjalka ei ole vielä kertaakaan ulkoillut! Tämän viikonlopun luontokuvat otettu tuolla uudemmalla kameralla, edellisellä kerralla kuvasin sillä risalla Canonin G9:llä .... joka muuten lähti tänään viimeinkin sinne korjaukseen!

Mukavaa viikkoa molemmille.

Täällä virkataan muuten valkoista koria ...