Pitkästä aikaa käsitöitä

Vähän on ollut taukoa neulomisessa. Lokakuussa kuitenkin tartuin puikkoihin ja yllätyin itsekin, kun jouluun mennessä valmistui täysin valmiiksi 4 pipoa ja neljät sukat - huom: sain jopa pääteltyä ne itse (homma, jota en voi sietää) 😊 Eipä se neulominen ollut unohtunut, vaikka edellisestä kerrasta olikin aikaa. 

Yhdet sukat lähti lahjaksi ja unohdin kuvata ne. Niissä oli kivaa kierreresoria. Harmi, ettei ole nyt sitä kuvaa valmiista sukista. Ohjeen siihen löysin täältä: https://somaarki.blogspot.com/2018/07/kierrevillasukat-helppo-neuleohje.html?m=1 


Perussukat. Joustimet neulon yleensä aina 1o kiertäen ja 1n, koska silloin resorista tulee napakampaa. Mitä ihmettä on päässä mahtanut liikkua, kun olen tätä Novitan Raita Ranta lankaa tilannut kokonaisen kilon? Täytynee keksiä jotakin, sillä perussukkia en aio koko määrästä neuloa.


Perussukkaa ja seiskaveikkaa tässäkin. Vähän piti kikkailla ja neuloin joka toisen kerroksen valkoisella, koska neule ei näyttänyt hyvältä minun silmääni pelkästään tuosta langasta, kun tuli sellaisia "rumia" laikkuja. 


Marjapuuron väriset sukat valepalmikkoa ja Novita Seitsemän veljestä langasta. 


Kommentit

Suositut tekstit