Launeen perhepuistossa




Kävelyä veden päällä ... Kyllähän tuosta varmaan joku tykkää -tosin meidän siellä ollessa oli noin vilkasta kuin kuvasta näkyy 😂 Epäselväksi jäi, kauanko tuossa pienessä lätäkössä saa kävellä 10 eurolla. 



Launeen perhepuisto on yksi Lahden tunnettuja matkailukohteita -ja lapsiperheiden mieleen.  Sieltä löytyy tekemistä eri-ikäisille lapsille. Puiston ulkoilualueet ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Tällä kertaa paikalla oli niin paljon lapsia, että ns. teline- ja liukumäkikuvat jätin ottamatta ja keskityin johonkin aivan muuhun. Eli se on sellainen puisto, että siellä on myös meille aikuisillekin nähtävää, jos kukat, kasvit ja linnut esimerkiksi kiinnostavat.


Uusi linnake valmistumassa ... tai valmistunee joskus. Kun käytiin tuolla, niin sanoin kaverille, ettei siinä varmasti mene taas kauankaan, kun tuon valmistumisen jälkeen uutisoidaan ilkivallasta. No, kuinkas kävi: se tapahtui jo seuraavana päivänä eli ei ehtinyt edes valmistumaan, kun jo uutisoitiin sen joutuneen ilkivallan kohteeksi ja avajaiset siirtynevät. 
Mitä ihmettä ihmisten päässä oikeasti liikkuu? 


Minä ehdin ihastella kukkasia sillä aikaa, kun mukana olleet lapset peuhasivat puistossa 😂


Välillä piti saada viilennystä ... 


Heijastus Launeen perhepuiston lammella.

Puiston lammikko

Kolme sorsaa taapertaa.

Kolme sorsaa ... ja lisää tuli taapertajia ... 


Viisi sorsaa ... Kai sieltä taapersi lisää sorsia. Me jatkoimme matkaa ...

Kommentit

Suositut tekstit