lauantai 3. maaliskuuta 2018

Pakkasaamuna VääksyssäTiistaiaamuna tuli suht aikainen lähtö kuvaamaan (minähän en käynnisty yleensä ennen puolta päivää ja paria kupillista kahvia -joista nyt sattuneesta syystä olen joutunut luopumaan toistaiseksi).  Olin suunnitellut viettäväni koko päivän Macin ääressä väsäämässä Intia-videoita ystikselle, mutta toisin kävi -minun piti lähteä piristymään pakkaseen  😊 Ruokatorventulehdus vaivannut ja vointi sen mukainen -mieluiten olisin kyllä käpertynyt peiton alle, kun katselin pakkaslukemia mittarista.
No joo, enpä mä ihan heti sitten piristynytkään, vaan toimin vielä Vääksyssäkin kuin hidastetussa elokuvassa -kirpakasta pakkasesta huolimatta 😂 Kalkkistenkoskella sitten aloin jo heräilemään ... 


Ihania kuohuja
Kosken kuohuja pakkasaamulta myös videon muodossa.
Käypäs kurkkaamassa kuvaamani lyhyt VIDEO VÄÄKSYSTÄ

2 kommenttia:

Tillariina K. kirjoitti...

Toivottavasti olosi kohentuu! Minä jätin jo monta vuotta sitten kahvin juomisen, sen "pakollisen" yhden kupillisen töissä! Onneksi en oo siitä ikinä tykännyt, se oli sellainen sosiaalinen tapahtuma kumminkin. Närästystä aiheuttaa ja poltetta, että ei ilman lääkettä selvinnyt. Kahta paistettua ruokaa ei saman päivän aikana parane syödä, sitten tulee ongelmaa. Refluksitauti siis.

Tellu Tom kirjoitti...

90-luvulta asti ollut tuo vaiva + lääkkeet, mutta nyt tuli niin ärhäkkänä oireet, etten moista edes muista ...