Nikkilän MURAALI SipoossaTorstai-illasta maanantai-iltaan olin Nikkilässä ... ja tietysti lähes koko ajan satoi vettä. Maanantaina oli iltapäivällä kuitenkin sen verran taukoa sateessa, että päästiin kuvaamaan venäläistaiteilija Rustam Qbicin hienoa koko talon kiertävää upeaa muraalia.
Tällä kertaa kuvauskaverina oli ihana Aino, joka innostui kovasti valokuvauksesta ja oppi monta niksiä hyvin nopeasti parin päivän aikana -jo heti alkuun tyttö joutui tiukan paikan eteen, sillä kamerassani ei suinkaan ollut automaattiset mummoasetukset päällä, vaan AV (muutaman epätarkan kuvan jälkeen alkoi löytyä kuvista jo tarkkuutta ja siitä se sitten lähti). Kun Ainon äidin kameran akku saatiin ladattua, niin säntäsimme tietysti heti ulos harjoittelmaan, kun kummallakin oli omat kamerat. Jännityksellä jään odottamaan, miten tyttö kehittyy kuvaajana ... Postauksen kuvat ovat kaikki kuitenkin minun itse kuvaamiani.


Kommentit

Sirpa sanoi…
Hieno muraali, upeat kuvat!
Ompas upea! Tuollaistakaan en olisi nähnyt ilman blogiasi, kiitos :)
Mukavaa keskiviikon jatkoa Sinulle!
Onpas upeita kuvia talon seinissä. Kiva katsella, vähän erilainen kuin pelkkä värillinen seinä.
Irja Viirret sanoi…
Tuhannet kiitokset, ilman Sinua ja kuviasi en olisi tätäkään ihmettä koskaan nähnyt ja mitkä huikeat kuvat koristavat näitä seiniä! Käsittämättömän hienoja...
Tellu T sanoi…
Kiitos kivoista kommenteista :)

Suositut tekstit