Kirppisreissulla kuvattua

Koko päivä levossa eilisen hölmöilyn vuoksi. 
Vähän on huipannut ja ollut kehno olo, kun eilen menin yksin nostelemaan painavia varastossa olevia laatikoita. Tulipahan taas palautetuksi mieleen "oikein kantapään kautta", mitä fysiatrit, fysioterapeutit yms. ovat kieltäneet minua tekemästä. Mutta kun, ... sitä haluaisi niin kovasti saada tämän kodin kuntoon ja tavarat paikoilleen. 


Iltapäivällä vein Konstan satamaan kävelylle, tällä kertaa peräkonttikirppikselle. Siellä oli muuten huippupaljon koiria tänään ... 
Mitään emme ostaneet ..., mutta muutama uusi "koiratuttu" me siellä tavattiin ...


Nämä ne olivat niin huvittavan näköinen kulkue, että kyllä hymyilytti ... 

Konsta kävi toteamassa, että pensasmustikat ovat vielä raakoja ... 

Kommentit

Maikki sanoi…
No jos ei ostoksia tullut, niin ainakin kivoja kuvia! Koitahan nyt ottaa rauhallisesti, ettet mene huonompaan kuntoon. Nimimerkillä, selkä ja lonkat huutaa hoosiannaa, kun oli pakko käydä suolla rämpimässä ja keräämässä lakkoja, kyykkiä ojanpohjalla kuvaamassa huono-onnisesti sammakoita ja taisin mä ruohonkin tänään lykkiä lyhyeksi vaikka se on ihan no-no listalla :D
RaijaAnnikki sanoi…
Tuttu tunne-tehdä pitäis vaikka ei voikkaan-siinä sitten ylittää omat voima varat.Tämän käden kanssa on kyllä ollut pitelemistä-välillä on meinnannut tarttua ja sitten muistaa-ei vielä.
Toivotan kivaa uutta päivää ja muistetaan-maltti on valttia.
Tellu sanoi…
Kiitos kommenteista Maikki ja Raija Annikki :)

Kyllähän minä tosiaan otin "rauhallisesti" tänään :D Tuntuu jaloissa tämän päivän kävely ...
Käytiin tyttären perheen kanssa huonekaluostoksilla. Lauantaina saapuu uusi senkki valmiiksi koottuna ja sinne saan taas purettua jokusen laatikon ja tavarat alkavat löytää paikoilleen.

Suositut tekstit