lauantai 7. huhtikuuta 2012

Juustoinen munakoiso-jauhelihapaistos

Tänään oli taas oikea "kokeilukeittiö"-päivä ja vaikka lopputulos ei kuvassa kovin herkulliselta näytäkään, niin täytyy sanoa, että hyvälle se maistui ... 
Ja aion tehdä toistekin! 

1 munakoiso
4 porkkanaa
1 sipuli
2 kpl yksikyntinen valkosipuli
400 g sika-nautajauhelihaa
1 rasia Philadelphia juustoa (maustamaton)
70g tomaattipyree
1 prk Valio maustettu ruokakerma (kolme juustoa)
1 dl vesi
suola
pippuri
paistamiseen oliiviöljyä 

1. Viipaloi munakoiso, 
lado viipaleet talouspaperin päälle pöydälle, 
ripottele suolaa pinnalle ja 
itketä viipaleita 10 min/puoli.
2. Paista viipaleet öljyssä pannulla molemmin puolin. 
3. Kuori porkkanat, viipaloi. 
4. Kuori ja silppua sipuli sekä valkosipuli. 
5. Ruskista jauheliha ja lisää sipulit 
sekä porkkanat joukkoon. 
6. Lisää juusto, tomaattipyree, vesi ja ruokakerma
ja anna seoksen kypsyä. 
7. Mausta.
8. Voitele vuoka. 
Laita vuokaan vuorotellen jauhelihaseosta 
ja munakoisoviipaleita siten, että 
alin ja päällimmäinen kerros ovat jauhelihaseosta.  
9. Paista 200-asteeessa.


Ei kommentteja: