MAKROTEX -tarpeeton



Pieni Lintu -blogin makrotex-haasteen aiheena tänään TARPEETON. 
Ensin ihmettelin, että mitä ihmettä sitä taas kuvaisi, mutta sittenpä keksin ... -nuo romut tuolla laatikossa. Vievät muuten yllättävän paljon tilaa (kolmen puhelimen laatikot ja lisäksi piuhoja, latureita yms sälää muihin puhelimiin) ...  Jostain kumman syystä nämä vanhat puhelimet vain pyörivät edelleen laatikossa, vaikka ne on pitänyt hävittää jo ajat sitten. --Mutta-mutta ... mihin lienee Nokian Lumia 925 eli tätä nykyistä Sonya edeltävä puhelin kadonnut?? Sepäs ei ollutkaan omassa sinisessä pakkauksessaan ... ja siitä pitäisi muutamia tietoja tarkistaa ... 




Mitä tarpeetonta muut löysivät kuvattavaksi?

Kommentit

pappilanmummo sanoi…
Kumma juttu, kun nämä jäävät itselle vielä, vaikka niitä ei ehkä enää koskaan käytä. Minullakin on vanha, joka ei toimi lipaston laatikossa yhä piuhoineen - ja millainen määrä erilaisia piuhoja, joista en enää tiedä, mihin ne kuuluvat.
Kristiina sanoi…
Sitä se säästäjäluonne on. Jos joskus vielä tarvitsisi tai saisi toimimaan. Kierrätykseen vaan. :)

T. Täysin arkista
Tarpeetonta ja aiemmin niin tarpeellista. Hyvä vastaus viikon haasteeseen.
Meilläkin meinaa nuo puhelimet jäädä pyörimään laatikoihin. Taika on onneksi nyt mielellään niitä hyödyntänyt leikeissään :D Mukavaa keskiviikkoa Sinulle!
Rita A sanoi…
Monenlaista elektroniikkakamaa meilläkin aina kertyy, välillä pitää viedä kaatopaikan keräyspisteisiin. Onneksi puoliso aina kuskailee niitä; vanhat videot, stereot, toimimaton digiboxi jne jne. Hauska katsella noita sinun puhelimiasi, ovat niin erinäköiset kuin meidän iPhonet 🙂 Se on kyllä totta että laatikoineen, piuhoineen, käyttöohjeineen vievät yllättävän paljon tilaa.
italiafinlandia sanoi…
Hi,
I just dismissed a Nokia C5 myself!
RaijaAnnikki sanoi…
On sinulla kännyköitä.Jotkuthan noita keräilee.Tarpeetomia kylläkin,minä tosin käytän vanhaa kännyä herätyskellona.
Matkatar sanoi…
Tutunnäköisiä, meilläkin on Nokian kännyjä jemmassa. Osa on lahjoitettu eteenpäin, osa myyty käytettynä. On toki muunkin merkkisiä. Hyvä idea!
M Tom sanoi…
Kadoksissa ollut Lumiakin on nyt löytynyt.
Vaikka noita "romuiksi" kutsunkin, niin kaikki ovat toimivia.
Sopivat siis sellaisella ihmiselle, jolle riittää, että on kapula, jolla soittaa ja laittaa tekstareita.
Satu sanoi…
No joo varmasti tarpeettomia, taitaa olla teknologiakin jo mennyt menojaan noidenkin kohdalla...Hienosti oivallettu kurkkia 'miljoona-laatikkoon' jonne kaikki tavara laitetaan odottamaan seuraavaa siirtoa, koska joka taloudesta sellainen laatikko/kaappi varmasti löytyy :)
Liplatus sanoi…
Hyvä vastaus.

Nämähän ne on joita tulevat sukupolvet katselevat jäljiltämme sadan tahi satojenkin vuosien päästä.;)

Jossain tallella on myös pari vanhaa puhelintani. Osan olen kyllä lahjoittanut tarvitsevalle käyttöön.
Pieni Lintu sanoi…
Voi mikä oivallus! Meilläkin eteisen laatikossa ties mitä kapuloita! :D
Irja Viirret sanoi…
Hyvä vastaus aiheeseen, nämä todellakin ovat turhaan, myös itselläni. Nythän ne maksavat jopa vanhoista romuista koska hyödyntävät niitä uusiokäyttöön.

Suositut tekstit