keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Omppuja pakkaseen


Kylläpäs omenasose valmistuikin nopeasti valkoinen kuulas omenoista.
Näitä ei tarvinut kauan hämmennellä kattilassa, kun olivat jo pehmeitä.


Tosi mehukkaita omppuja ... nam.


Hillosokeria, vaikka laitankin pakkaseen.


Omput kattilaan ja kun tarpeeksi pehmeitä, niin ... 


soseeksi sauvasekoittajalla. 
Joukkoon hillosokeria ja sitten kiehautin jonkin aikaa...


Sose pakasterasioihin jäähtymään.


Ja sitten pakkaseen ... 


4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Kiitos ohjeesta. Täytyykin kokeilla. Koskaan aiemmin en ole omenasosetta tehny.. ehkä nyt on sen aika ;)

kosotäti kirjoitti...

Joka paikassa tuoksuu omena ja maistuu hillo :)

Matkatar kirjoitti...

Ai miten namia! En ole minäkään vielä tehnyt mutta jahkaillut tässä jo pari viikkoa, heh. Täytyy nyt ottaa asiakseen kun noin näppärän ohjeen laitoit. Kiitti!

mate kirjoitti...

Makoisalta näyttää sose☺
Minäkin juuri sain purkitettua omppuhillon.