MAKROTEX, heinäkuu



Viikon makrotex-haasteen aiheena on ollut HEINÄKUU. Minulla vaan haastepostaukset nyt vähän viiveellä, kun on ollut niin paljon muuta postattavaa ja tekemistä...Viime viikolla tein koko loppuviikon AVOIMET PUUTARHAT-postauksia, kun tuli pikkasen kuvattua niitä kukkia 😅😂 Toivottavasti ette jo ole aivan hiusrajaa myöten niitä ... 

Heinäkuu onkin alkanut vähän harmaampana kuin kesäkuu. Vettä on sadellut silleen "sopivasti". Onneksi puutarhatapahtumapäivänä ei satanut ollenkaan ja meidän kesäteatteri-iltakin Mukkulan kartanolla onnistui säiden puolesta (satoi vain muutama pisara). Mokullan Maria on nyt nähty ja seuraava kesäteatteriesitys taisi olla nimeltään Valelääkäri, jota ystiksen kanssa mennään katsomaan.




 

Keltainen pioni.




Hupsista ... Kaikki kuvat tähän asti ovat olleet vieläkin sieltä avoimista puutarhoista, vaikka jotain muuta taisin luvata. Tämä "pissivä poika" oli aika hauska ... Sekin siis Avoimet puutarhat päivän kuvasatoa.


Mukkulan kartanolta tullessa piipahdettiin Ace Cornerilla ... Kyllä se aurinko vähän sieltä pilkisti, vaikka melkoiset pilvet olikin. Saas nähdä, milloin saan hienoja heinäkuun auringonlaskuja ... 


Olipa kesynoloinen meriharakka.


Ja vielä muutama kukka lisää 😅



Kivan värinen pioni tämäkin.





Laulujoutsenperhe Kärkölässä. Käytiin lauantaina Huovilan puistossa ja samalla reissulla käväistiin katsomassa läheisellä lammella lintuja.


Kotimatkalla pistäydyttiin katsomassa Pikku Vesijärven kyhmyjoutsenperheen muutaman päivän ikäisiä pienokaisia, jotka olivat muuten tosi suloisia. 



Apilat kukki kauniisti Kärkölässä Huovilan puistossa


Palavarakkaus




Salkoruusu


Muiden haasteeseen osallistuneiden kuvat löydät 
klikkaamalla
TÄSTÄ



Kommentit

Kirsti Kaija sanoi…
Ihania kuvia jälleen kerran sinulta. Ei haittaa lainkaan. Eikös lupaukset ole tehty rikottaviksi?
Täältäpä löytyi kiva blogi! Liityinpä lukijaksi, kun kiva lukea postauksia "kotinurkilta. :D
Hihii, näyttisi siltä, että ollaan onnistuttu kuvaamaan sama ruusu. :,D
Kauniita kuvia! <3 Aurinkoista alkavaa viikkoa! <3
M Tom sanoi…
Kiitos Kirsti Kaija ja Jenspa. Jenspan kanssa ollaan näköjään kuvattu enemmänkin samoja juttuja (kävin kurkkimassa hänen blogia) ...
Leila K sanoi…
Ihania kuvia kukkasista ja joutsenista, itsekin kävin Pikku-Veskulla viettämässä sunnuntai päivää ja vesiurkuja kuuntelemassa. Yllätys olikin joutsenet pienine poikasineen!
M Tom sanoi…
Leila K ... meillä on täällä kahdet kyhmyjoutsenen poikaset -toiset uiskentelee Niemen sataman ja Ankkurin välillä :)

Suositut tekstit