sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Ystävänpäiväsukka


💖💗💖💖

villasukka woolsock knitting, knitting valentine gifts, knits, for friends, sydänsukka, ilmainen ohje


Kaikkeen sitä minäkin ryhdyn ja kaikki tämä vain sen takia, että hermostuin Novitan joulusukkahaasteen kanssa 😀 Paloi siis yksinkertaisesti pinna sen kanssa, kun ohjeessa oli heti alkuunsa niin paljon virheitä, että kaiken aikaa sai olla purkamassa. Yksi kaveri hermostui vielä enemmän oman neulomuksensa kanssa (muutamaa päivää aiemmin kuin minä, mutta eipä siitä nyt sen enempää) ...

Se joulusukkaprojektini on edelleen siis "vaiheessa" eli siinä 10. päivän kohdalla ... Enkä muuten sitten ole vielä päättänyt, neulonko ne joskus valmiiksi. Ei kuitenkaan ole ajankohtainen asia juuri nyt. Nythän sekin ohje on valmis, joten eiköhän niiden sukkien neulomisen pitäisi onnistua kivuttomammin kuin silloin joulukuussa, kun sitä neulottiin ja purettiin "pala palalta" päivittäin.

Siitä sitten tuohtuneena päätin, että kokeilenpa nyt sitten minäkin, miten minulta onnistuu ohjeen laatiminen ja eikö mitä - yllytyshullu, kun olen, niin ystis vielä oikein yllytti ja sai innostumaan entistä enemmän. Tässä nyt sitten tulos! En kuitenkaan ala kirjoittamaan "ohjetta tekstinä", vaan laitan vain kuvat. Tytär on jo haastettu kokeilemaan tätä ohjetta ja varren hän neuloikin ohjeillani, mutta sitten unohti sukan neulomuksensa minun luo ja se sitten on edelleen vaiheessa, kun en ole viitsinyt postissa lähettää (niissä on muuten tosi kiva väriyhdistelmä harmaa-vadelma). Mitenkähän se mun yllyttäjäni saataisiin nämä sukat neulomaan ja testaamaan, osaako hän tulkita ohjettani??

Tarkoitushan tässä oikeastaan oli tehdä sellainen "ystävänpäiväkalenteri" parille viikolle, mutta kaikki ei taas mennyt suunnitelmieni mukaan, joten julkaisen kaiken kerralla. Tai no ... eihän tuo minunkaan ensimmäinen sukka vielä valmis ole ... Kärkikavennukset vielä puuttuu, kun en ole päättänyt, miten ne haluan. Eli voihan siihen vielä joku yllätys tulla ennen ystävänpäivää 💗

Jos nyt aloittaa, niin kyllä nämä sukat vielä ehtivät valmiiksi ystävänpäivään mennessä ...
NYT SIIS VAAN kaikki blogin lukijat NEULOMAAN ... ja toivon todella, ettei nyt kukaan hermostu näiden sukkien kanssa. Kuvien perusteella oletan jokaisen vähänkin sukkia neuloneen selviävän tästä haasteesta. Luovuus on sallittua ja jokainen voi tehdä omanlaisensa kantapään ja kiilakavennukset -niitä en nyt ala kirjoittelemaan!

💖💗💖💗💖

Lankana Novita 7 veljestä, puikot 3,5.

Luo 60 s valkoisella neljälle puikolle ja neulo 8 krs 1o - 1n.
Lopusta sinun pitääkin sitten selvitä ottamieni valokuvien ja kaaviokuvien avulla ...
Minullakin toinen sukka neulomatta, joten sama haaste edessä itsellänikin ...
Katsotaanpa, miten tässä onnistutaan!


sydänsukat, villasukat ohje,


ystävänpäiväsukka, knitting valentine gifts, ilmainen ohje
Varressa 15 silmukkaa/puikko 

ystävänpäiväsukka, woolsocks,


woolsocks, ystävänpäiväsukka, knitting valentine gifts, ilmainen ohje
Nilkassa kavensin 1 silmukan/puikko (neulotaan 2 silmukkaa yhteen).

Kun puikoilla 14 silmukkaa/puikko, niin tehdään pikkasen "ruutua"
ja sitten onkin edessä kantapään neulominen ... 

Kantapään neuloin poikkiraitaa
(oikealla ja nurjalla kerroksella aina sama väri; yhteensä 14 raitaa).
Kiilan kohtaan pystyraitaa.
Jalkaterän yläosa ruutua ...
Puikot 1 ja 2.


💖💗💖

4 kommenttia:

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Hyvät ohjeet olet antanut. Tosi hieno sukka siitä tulee, ihanan värinen.

Tellu Tom kirjoitti...

Kiitos :)

Sinikka kirjoitti...

Kauniit sukat tulossa ja kiitos ohjeesta.

Tellu Tom kirjoitti...

Kiitos Sinikka :)